Tilbage
Brage Afsluttede aktiviteter

Festuge-konsulent for Aabenraa kommune

     


Aabenraa Festuge afvikledes i en uge i august. Der skulle blandes folkelig kultur med såkaldt "finkultur", udstillinger med musik og aktiviteter. Sport, dans, museum, revy og andre aktiviteter, som skulle illustrere bredden i Aabenraa kommune.

Gospel koncert i Sct. Jørgens kirke. Gospel koncerten var et samarbejde mellem kirkerne i Aabenraa og førte til at der skabtes grundlag for oprettelsen af gospelkor i Aabenraa.

Opdragsgiver: Aabenraa kommune

Periode: 1995 - 1997

Opgave: Koordinere, administrere, sparre med Aabenraa kommunes kulturforvaltning 


Aabenraa Festuge lukkede med maner, idet det sidste års tema var middelalderen og Dronning Margrethe den I's ophold på Brundlund slot.
På billedet ses fra venstre blandt andet, festuge-konsulent Poul Stenderup, Turistchef Lis Langelund, "Dronning Margrethe I" Annette Erbst og "ridder John fra Købingsmark" v/ Nordborg.

Aktiviteten førte til dannelsen af foreningen Aabenraa middelalderlaug, som efterfølgende gennem 10 år gennemførte middelaldermarkeder ved Brundlund Slot.

Foreningen er i dag sammensluttet i en ny forening (2011) "Aktiv historie" med Middelalder, Hertug Hans festen i Haderslev som tema. Den aktivitet er i dag placeret i Haderslev.

Anette Erbst stiftede virksomheden Historicum se: www.historicum.dk

Brage Projektservice  •  Sønderballevej 29  •  6230 Rødekro  •  Denmark  •  Telefon: + 45 74698250  •  E-mail: ps@brage.dk  •  CVR-nummer: 17664603