Tilbage
Brage Afsluttede aktiviteter

Projekt Fotoland

     


Projektet havde som formål at skabe en fotoserie, på 200 fotos, der illustrerede landdistrikterne gennem et år.
Projektet startede den 1. april 1999 og sluttede med udgangen af april 2000.
Med motiverne lagde vi vægt på natur, bygninger og miljøer, som nødvendigvis måtte have naturen som baggrund i billedet, men som kun ikke illustrerede det romantiske billede der ofte bliver brugt om "det at bo på landet".
Projektet havde også som mål at medtage billeder fra forskellige egne i
Danmark, med vægten lagt på Jylland.
Resultatet blev at der blev fotograferet på Læsø i nord, Lolland i syd, Højer i vest og Fejø i øst.
Alle årstider blev fotograferet og forskellige situationer og pudsigheder blev foreviget.

Resultatet på de 200 billeder, der blev valgt af et udvalg bestående af repræsentation fra Landdistrikternes fællesråd og Ø-sammenslutningen, blev stillet til Indenrigsministeriets rådighed, foruden Landdistrikternes Fællesråd.
Der er i projektet valgt få billeder med mennesker på, hvilket først og fremmest skyldes at det ikke var med i konceptet. Desuden er kommende brugere fri for at skulle bede eventuelle personer om tilladelse til offentliggørelse. Det har været et lille spændende projekt at arbejde med og vi skylder tak til ejerne af Vedtofte Møllegård, Lille Broholm og Aarø-fonden som i særlig grad har været åbne for at lade "det nysgerrige kamera" komme tæt på.

Fotograf: Poul Stenderup, Brage Projektservice.

Finansiering: Indenrigsministeriets landdistriktspulje.

Brage Projektservice  •  Sønderballevej 29  •  6230 Rødekro  •  Denmark  •  Telefon: + 45 74698250  •  E-mail: ps@brage.dk  •  CVR-nummer: 17664603