Tilbage
Brage Igangværende aktiviteter

Genner-Øster Løgum Voksenkor

     
Voksenkoret den 2. pinsedag 2012 (foto Gordon Lund)
Genner-Øster Løgum Voksenkor blev stiftet i 2001, på baggrund af et udtrykt behov for at der var et voksent sangkor, som kunne medvirke ved forskellige friluftsgudstjenester i henholdsvis Hovslund og Kalvø. Endvidere kan koret medvirke ved forskellige kirkelige arrangementer i sognene.
Bag koret står de to menighedsråd i henholdsvis Genner og Øster Løgum. Koret skulle også være yderligere et initiativ til et kulturelt aktiv i landdistriktet.
Sædvanlig vis medvirker koret ved specielle gudstjenester, hvor man supplerer med egen optræden med udvalgte salmer og indstuderinger. Herudover kan koret deltage i sangaftener i området, hvor repertoiret hentes fra højskolesangbogen.
Koret deltager i den traditionelle friluftsgudstjeneste i Pinsen på Kalvø.Genner Kirke

Koret - der i daglig tale kaldes "Voksenkoret", er et blandet kor, hvor der i modsætning til mange andre blandede kor er en stor "mandegruppe". Koret har i dag 16 medlemmer. Koret øver hver anden torsdag (lige uger) i Øster Løgum Kirke.
Koret har i sin levetid haft 3 korledere. I dag Ledes koret af Kirsten Borella Carlson.

Også i år skal koret medvirke ved friluftsgudstjenesten på Kalvø, som er et led i den Maritime Værftsdag på Kalvø. Dette arrangement finder sted den 18. august klokken 9.00. Menighedsrådet i Genner indbyder til morgenkaffe efter gudstjenesten.

I gudstjenesten vil der blive sat fokus på 1850'erne. Det vil bl.a. komme til udtryk i salmer og bønner.

Brage Projektservice  •  Sønderballevej 29  •  6230 Rødekro  •  Denmark  •  Telefon: + 45 74698250  •  E-mail: ps@brage.dk  •  CVR-nummer: 17664603