Brage
hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed

Om Brage Projektservice

     

Brage Projektservice blev stiftet i 1994. I årenes løb har der været løst mange forskellige opgaver. I starten var det beskæftigelsesprojekter på baggrund af erfaringerne fra "Sikker Havn - projektet" - Projekt "På Sporet Igen" i Tønder var det første. Siden har der været kulturprojekter såsom "Brummers Gaard" - på Aarø og "Fejø Mølle" på Fejø.Et samarbejde i den såkaldte "Profil-gruppe" resulterede i flere projekter med fælles tema - udvikling i landdistrikterne og yderligere et tæt samarbejde med Landditrikternes Fællesråd i Vejen. Sammen med Landdistriktskoordinator Else Christensen Redzepovic (sønderjyllands amt) deltog "profilgruppen" i udformningen af den Sønderjyske Landdistriktspolitik.
Et tæt samarbejde med Sønderjyllands Erhvervscenter førte til deltagelse i flere Europæiske projekter. De to mest omfattende er "Synsvinkler" der var et Tysk, Fransk, Dansk samarbejdsprojekt og "ICT for Sme's", som var et samarbejdsprojekt mellem Tyskland, Belgien, Sverige, Storbritanien, Holland, Norge og Danmark. Begge projekter med udgangspunkt i erhvervsudvikling i landdistrikter. 
Projekter med målet at styrke iværksætteri har der været flere af. der blev især lagt vægt på styrkelsen af kvindelige iværksættere, som blev gennemført i et konsulentsamarbejde i firmaet "Activator Team" der blev skabt til formålet.
Herudover har Brage projektservice været medvirkende i en lang række mindre tiltag målrettet landdistrikterne, specielt har der været et indgående samarbejde med foreningen Hovslunds Skoledistrikts fremme og Det Maritime Kalvø.
Der er hovedsageligt blevet arbejdet fra hjemadressen - først i Løjt Kirkeby og siden 1998 Genner Strand ved Genner Bugt.


Brage Projektservice  •  Sønderballevej 29  •  6230 Rødekro  •  Denmark  •  Telefon: + 45 74698250  •  E-mail: ps@brage.dk  •  CVR-nummer: 17664603